HTML

FourSeasons

Friss topikok

  • mild: És mi van az eltűntekkel? (2008.08.07. 23:05) A léleknek nincs ősz hajszála.
  • mild: nem is azért... az "igazit" érdemes cahs-ben tárolni, hogy felismerd, ha legközelebb hasonló jön..... (2008.07.22. 21:13) Kérdezd meg magadtól, hogy
  • Anni: szia, ha szereted George Eliotot, olvastál, vagy most olvasol tőle épp valamit, akkor szívese... (2008.07.16. 11:23) Hát ezért...
  • mild: Most képzeld el azt, amikor egy hasonló beállítottságú, bár néhány évvel fiatalabb antiusernek me... (2008.07.11. 12:30) Ez a nap már tönkrement...
  • mild: Köszönöm, ezt fogom mondani, amikor deresre húznak bent. (2008.07.09. 14:40) Profán igazság

Címkék

2007.11.01. 20:55 Sing Lee

Mészárlás! Tiltakozom!

Megkezdődött a delfin-vadászati szezon Japánban, ahol az elkövetkezendő fél évben várhatóan több ezer tengeri emlőst ölnek majd le.
Az ínyencfalatoknak tekintett tengeri emlősöket előbb összeterelik, majd lándzsával megsebzik, és gyakorta bunkósbottal verik őket agyon.
Néhány nemzetközi állatvédő szörfdeszkán próbálta meg visszaűzni a delfineket a nyílt vizekre. De a halászok megakadályozták akciójukat. A nemzetközi bírálatok ellenére Japánban a most kezdődött fél éves delfin-vadászat ideje alatt - a korábbi adatok alapján - több mint 20 ezer tengeri emlőst mészárolnak le.

A JAPÁNOK, MENJENEK A JÓ KURVA ANYJUKBA! Őket meg kövesse MINDENKI, aki ilyen kegyetlenségre képes! Civilizált ember ilyet nem tesz! Esküszöm, hogy a lemészárolt állatok mindegyike intelligensebb azoknál a halászoknál, akik megölik őket. Sajnos ez a mészárlás, nagyban köszönhető a hülye, buzi turistáknak, akik ahelyett, hogy nézelődnének, valami szellemi táplálékot vennének magukhoz, inkább delfinhúst óhajtanak. Tudományosan kimutatták, hogy a tengerek, óceánok szennyezése miatt, ezeknek az állatoknak a szervezetében (meg persze a többi élőlénynek is) nehézfémek halmozódnak fel, ami nem hogy egészséges, kifejezetten káros az emberi egészségre. Mondanám, hogy ott rohadjon meg mindenki, aki delfinhúsra vágyik, de tudom, hogy ettől még ezek a tüneményes, ártatlan állatok szörnyű halált halnak.

Na, ilyenkor mélységesen szégyellem, hogy az emberi fajhoz tartozom!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://singlee.blog.hu/api/trackback/id/tr166082943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása