HTML

FourSeasons

Friss topikok

  • mild: És mi van az eltűntekkel? (2008.08.07. 23:05) A léleknek nincs ősz hajszála.
  • mild: nem is azért... az "igazit" érdemes cahs-ben tárolni, hogy felismerd, ha legközelebb hasonló jön..... (2008.07.22. 21:13) Kérdezd meg magadtól, hogy
  • Anni: szia, ha szereted George Eliotot, olvastál, vagy most olvasol tőle épp valamit, akkor szívese... (2008.07.16. 11:23) Hát ezért...
  • mild: Most képzeld el azt, amikor egy hasonló beállítottságú, bár néhány évvel fiatalabb antiusernek me... (2008.07.11. 12:30) Ez a nap már tönkrement...
  • mild: Köszönöm, ezt fogom mondani, amikor deresre húznak bent. (2008.07.09. 14:40) Profán igazság

Címkék

2007.05.29. 12:52 Sing Lee

Svéd minta

Svéd ismerőseim is hiányolták Magyarországon azt a fajta társadalmi életet, ami náluk működik klubok formájában. Ahol kikapcsolódnak, ahol ápolhatják az emberi kapcsolatokat, ahol közösségben vannak.
Szerintem Mo jelenleg a már nem és még nem különös állapotában van. Már nem alkalmas a társadalma az ilyen jellegű időtöltésre illetve még nem érett meg rá.
Tapasztalataim alapján ma Mo-n a legártatlanabbul induló beszélgetés témája is rövid időn belül a politika -ezen belül a komcsizás, nácizás-, a közös ismerős mocskolása, valamint a kollektív kesergés lesz, hogy milyenszarisezazélet témában.
Én próbáltam hétvégi közösséget összehozni, aminek az lett az eredménye, hogy végül kiutáltak. Persze nagyon nem kellett erőlködniük, távol maradtam önszántamból is. Őszinteség alatt azt várja el a legtöbb ember, hogy azt mondd, amit hallani akar, különben te leszel a legfőbb tetű, akit egy harmadikkal fikázni fog az első adandó alakalommal. Tapasztalatból mondom, hogy sokéves barátságok mennek tönkre, mert nem mindenki hajlandó akkor is a másikkal együtt bazmegelni, ha nincs rá oka.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://singlee.blog.hu/api/trackback/id/tr96082992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása