HTML

FourSeasons

Friss topikok

  • mild: És mi van az eltűntekkel? (2008.08.07. 23:05) A léleknek nincs ősz hajszála.
  • mild: nem is azért... az "igazit" érdemes cahs-ben tárolni, hogy felismerd, ha legközelebb hasonló jön..... (2008.07.22. 21:13) Kérdezd meg magadtól, hogy
  • Anni: szia, ha szereted George Eliotot, olvastál, vagy most olvasol tőle épp valamit, akkor szívese... (2008.07.16. 11:23) Hát ezért...
  • mild: Most képzeld el azt, amikor egy hasonló beállítottságú, bár néhány évvel fiatalabb antiusernek me... (2008.07.11. 12:30) Ez a nap már tönkrement...
  • mild: Köszönöm, ezt fogom mondani, amikor deresre húznak bent. (2008.07.09. 14:40) Profán igazság

Címkék

2007.01.24. 10:25 Sing Lee

How to be emo

Nem akarsz emo lenni? Vagy akarsz, csak nem tudod hogyan? Vagy ami jobb: akarsz, de azt sem tudod, hogy mi az, és a nem tudod mit, hogyan valósítsd meg.

Nos dióhéjban a magyarországi emoság jellegzetességei:

Elsőként, ha 17 év fölötti vagy és még nem vagy túl emo korszakodon, akkor már inkább bele se kezdj!

Ha 17 fölötti vagy és még mindig tart nálad ez az állapot, hát akkor fordulj orvoshoz, amíg nem késő.

Legideálisabb kor a 12-13 év, hiszen addigra már illik rendelkezni szűk csípőfarmerral. A megnövesztett hajat gondosan fésüld bele az arcodba, de precízen ám, hogy csak az egyik szemed lássa a világot. Bőven elég belőle annyi is! Kell még egy szegecsekkel kirakott öv és már csak annyi teendőd van, hogy jó vastagon húzd ki a szemed. - Azt nem tudom pontosan, hogy szükség van-e mindkét szemen elvégezni ezt a műveletet, hiszen, ha gondosan a leírtak szerint jársz el, a hajad úgyis eltakarja az egyiket. Ne ess abba a hibába, hogy az eltakarni szándékozott szemedet kened ki! Nem árt, ha beszerzel egy jó kis retros melcsi fölsőt...

A használati utasítás tartalmazza a fent leírt kinézeten kívül azt is, hogy mit gondolj, hogyan viselkedj. (minda zúttörősdiben...)

  • Szóval, légy érzékeny! Azt hogy kell? Eccerű, sokszor imádj mindent, sokszor meg öntsön el a szar! Ez a definíció egy emostól származik, nem tőlem, hiszen ennek alapján én nem vagyok elég érzékeny, mert engem legtöbbször a szar önt el!
  • Lázadj passzívan! "Az igazi emosok sokat gondolkoznak az élet dolgain, gyakran filóznak olyan dolgokról, amik az emberi érzelmekkel, a léttel kapcsolatosak." - Úh, egy igazi emos jól megmondja a frankót! - "Az emberek nemtörődömsége ellen lázadnak tulajdonképpen, egyfajta segélykiáltás, hogy velük is kell foglalkozni." - Doktor nénik, doktor bácsik tessenek meghallani ezt a segélykiáltást!
  • Légy vega! Az emosok nem esznek állatot az irántuk érzett szeretet okán. - Végre valami szimpatikus tulajdonság!
  • Légy szomorú! "Minden EMO-s tudja, hogy milyen az amikor, semmi nem jön össze, és jobb nem látni a világot." - Most elárulok egy titkot. Minden nem emos is tudja!
  • Ne légy öngyilkos! - mert "Az emo nem öngyilkos, csak néha", - meg aztán azért, mert emos vagy még nem kell felvágnod az ereid. Sőt, ha nem vagy emos, akkor sem!

Az emoság lényege: az élet szar. Az embernek a mindennapi őrületben a mély érzések, a világ keserűségében való elmerülés, a melankólia, a versírás maradnak társául.

Ha ez nem lenne elég, további segítséget találsz a YouTube-on egy oktatófilm formájában, amelyből könnyen megértheted, hogyan is légy emo.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://singlee.blog.hu/api/trackback/id/tr396083081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mild 2007.01.25. 17:14:18

Örömgyilkosképzô intenzív kurzus távoktatási formában?
süti beállítások módosítása