HTML

FourSeasons

Friss topikok

  • mild: És mi van az eltűntekkel? (2008.08.07. 23:05) A léleknek nincs ősz hajszála.
  • mild: nem is azért... az "igazit" érdemes cahs-ben tárolni, hogy felismerd, ha legközelebb hasonló jön..... (2008.07.22. 21:13) Kérdezd meg magadtól, hogy
  • Anni: szia, ha szereted George Eliotot, olvastál, vagy most olvasol tőle épp valamit, akkor szívese... (2008.07.16. 11:23) Hát ezért...
  • mild: Most képzeld el azt, amikor egy hasonló beállítottságú, bár néhány évvel fiatalabb antiusernek me... (2008.07.11. 12:30) Ez a nap már tönkrement...
  • mild: Köszönöm, ezt fogom mondani, amikor deresre húznak bent. (2008.07.09. 14:40) Profán igazság

Címkék

2006.11.05. 19:40 Sing Lee

Sex and the City

Mégis lesz Szex és New York mozifilm!

A Szex és New York utolsó epizódját még 2004-ben forgatták és utána még legalább egy évig folyton hitegették a nézőket azzal, hogy a négy grácia még összeáll egy mozifilm erejéig, de a Sarah Jessica Parker és Kim Catrall között létrejött ellentét miatt le kellett fújniuk a projektet. Most azonban a stúdió kiszivárogtatta, hogy sikerült megegyezniük a színésznőkkel, akik az eltelt idő miatt is már nem gondolnak akkora haraggal egymásra. A szerződéseket már megkötötték, így már minden az alkotókon múlik.

A hír örömére néhány remek beszólás a szereplőktől:

Samantha: A szex egy régi szerelmeddel depresszióba is kergethet. Ha jó, akkor azért, mert már úgysem a tied. Ha meg rossz, akkor meg azért, mert csak egy numera volt az expasiddal.

Miranda: Miden, amit megtehetsz annak érdekében, hogy ideális férfival találkozz, az, hogy megszülöd.

Charlotte: Rájöttem, hogy ha nem jutsz szexhez egy éven keresztül, akkor az olyan, mintha akaratlanul lassan visszakaptad volna a szüzességedet.

Carrie: Mindig az jut az eszembe, hogy minden magabiztos, ambiciózus szingli nő bensőjében egy törékeny, finom hercegnőcske bújik meg, akit meg kell menteni.

lelki társ - Két kis szavacska, és egy nagy gondolat. Azt jelenti, hinni abban, hogy valahol valaki, aki őrzi a kulcsot szívünkhöz és álmaink házához. Csak az a dolgunk, hogy megtaláljuk. Hol van hát ez az ember? És ha szeretünk valakit, de nem működik a dolog, akkor azt jelenti, hogy az illető nem a lelki társunk?

Állítólag két fél alkot egy egészet. És ha két fél összeköltözik, akkor egész csomó dolog halmozódik fel.

és végül egy fontos kérdés 

Szóval, mit fogunk tenni az életünkkel? Bárokban ücsörgünk, lapozgatjuk a Cosmopolitan-eket és nyolcvanévesen rájövünk, hogy egy idegennel alszunk évtizedek óta?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://singlee.blog.hu/api/trackback/id/tr436083146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása