HTML

FourSeasons

Friss topikok

  • mild: És mi van az eltűntekkel? (2008.08.07. 23:05) A léleknek nincs ősz hajszála.
  • mild: nem is azért... az "igazit" érdemes cahs-ben tárolni, hogy felismerd, ha legközelebb hasonló jön..... (2008.07.22. 21:13) Kérdezd meg magadtól, hogy
  • Anni: szia, ha szereted George Eliotot, olvastál, vagy most olvasol tőle épp valamit, akkor szívese... (2008.07.16. 11:23) Hát ezért...
  • mild: Most képzeld el azt, amikor egy hasonló beállítottságú, bár néhány évvel fiatalabb antiusernek me... (2008.07.11. 12:30) Ez a nap már tönkrement...
  • mild: Köszönöm, ezt fogom mondani, amikor deresre húznak bent. (2008.07.09. 14:40) Profán igazság

Címkék

2006.10.18. 08:23 Sing Lee

Mi jöhet még?

Reggel beleolvastam egy idegen blogba. Na ezt nem kellett volna, mert hangulatszintem a depi irányába konvergál egyébként is, az olvasottak, meg a meredekségét tették intenzívebbé.

Aztán elindítottam a progimat, ami véletlenszerűen kiválaszt és elindít egy zenét. Kezdte a Floyd Wish You Were Here-jével, folytatta a Goodbye my lover-rel - na ez utóbbihoz egy kis adalék:

  • James Blunt maga is meglepődhetett, mikor kiderült, hogy a temetéseken ő a listavezető "Goodbye My Lover" című felvételével. Egy temetkezési vállalat által végzett felmérés szerint ugyanis eme zeneszám dallamai hangzanak legtöbbször el a temetéseken.

A Boulevard of broken dreams hallgatása közben úgy döntöttem, hogy azt megakadályozandó, hogy kilépjek a 2. emeleten lévő irodám ablakán, át kell vennem az irányítást a zenehallgatásom felett. Közben emilem érkezett - csatolt .pps "Éld az életet" címmel, ami ezzel indul: Vannak az életben pillanatok, amikor neked valaki annyira hiányzik, hogy álmaidból életre keltenéd, csak hogy átölelhesd!

8:22 van, és tele a tököm ezzel a mai nappal!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://singlee.blog.hu/api/trackback/id/tr796083164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása