HTML

FourSeasons

Friss topikok

  • mild: És mi van az eltűntekkel? (2008.08.07. 23:05) A léleknek nincs ősz hajszála.
  • mild: nem is azért... az "igazit" érdemes cahs-ben tárolni, hogy felismerd, ha legközelebb hasonló jön..... (2008.07.22. 21:13) Kérdezd meg magadtól, hogy
  • Anni: szia, ha szereted George Eliotot, olvastál, vagy most olvasol tőle épp valamit, akkor szívese... (2008.07.16. 11:23) Hát ezért...
  • mild: Most képzeld el azt, amikor egy hasonló beállítottságú, bár néhány évvel fiatalabb antiusernek me... (2008.07.11. 12:30) Ez a nap már tönkrement...
  • mild: Köszönöm, ezt fogom mondani, amikor deresre húznak bent. (2008.07.09. 14:40) Profán igazság

Címkék

2006.10.12. 17:10 Sing Lee

Daiquiri

Hával történt újabb találkozás nem sok reményre ad okot a jövőt illetőleg. Egy-két bohóckodást leszámítva, kimért és tartózkodó volt / am. Ugyan időnként felcsillant a remény, úgy tűnt, mást akart mondani, mint amit végül kimondott, de lehet, hogy nem is, csak én képzeltem.

Valójában tudom, mi a baj... nem tudok Gesztenye emlékétől szabadulni és akarva akaratlanul Há minden mozdulatát, mondatát hozzá hasonlítom. És ez nem fair!

Gesztenye egyszer azt mondta, hogy annyira különleges a mi kapcsolatunk, hogy ilyen csak egyszer adatik meg mindenki életében. És még azt is mondta, hogy intellektuálisan is kielégítjük egymást , meg hogy úgy összeillünk, mint a Daiquiriben a rum és a lime. Hogy miért pont ezt mondta, nem tudom, de azt sem, hogy ebben az összeillőségben én a rum vagy lájmlé vagyok-e. Soha nem derül már ki!

Pedig Hát bírnám! Elviselni is. Ez azért fontos, mert nem akárki kedvéért vagyok hajlandó változtatni agyament dolgaimon. Na mindegy! Úgy fest, hogy egy időre (vagy tán végleg) sikerült jegelnem ezt a kialakulhatott volna valami stádiumban lévő kapcsolatot. Most asszem, szomorú leszek / vagyok.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://singlee.blog.hu/api/trackback/id/tr696083167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása