HTML

FourSeasons

Friss topikok

  • mild: És mi van az eltűntekkel? (2008.08.07. 23:05) A léleknek nincs ősz hajszála.
  • mild: nem is azért... az "igazit" érdemes cahs-ben tárolni, hogy felismerd, ha legközelebb hasonló jön..... (2008.07.22. 21:13) Kérdezd meg magadtól, hogy
  • Anni: szia, ha szereted George Eliotot, olvastál, vagy most olvasol tőle épp valamit, akkor szívese... (2008.07.16. 11:23) Hát ezért...
  • mild: Most képzeld el azt, amikor egy hasonló beállítottságú, bár néhány évvel fiatalabb antiusernek me... (2008.07.11. 12:30) Ez a nap már tönkrement...
  • mild: Köszönöm, ezt fogom mondani, amikor deresre húznak bent. (2008.07.09. 14:40) Profán igazság

Címkék

2007.07.06. 23:47 Sing Lee

Külföld elismeri, mi lekomcsizzuk...

"Nagy vihart kavart a héten, hogy Sólyom László, a papírformának megfelelően, nem tünteti ki Horn Gyulát. A köztársasági elnöknek már korábban sem tetszett, amikor volt kommunistát kellett kitüntetnie a kormány kérésére, Fekete Jánossal, a Magyar Nemzeti Bank elnökével például kezet sem fogott."


Azért az elején leszögezem, hogy nekem nem azzal van bajom, hogy Sólyom László él a köztársasági elnöki mivolta biztosította jogokkal és megvétózza a miniszterelnök javaslatát a kitüntetendő személyét illetően. Tegye! De muszáj neki bunkón viselkedni???
Ismétlem, ebben az egészben nem az zavar, hogy Horn Gyulát nem hajlandó kitüntetni Sólyom, hanem az, amivel indokolja az elutasítást. Mellesleg kurvára nem is értem! A kitüntetésre külügyminiszterként és a miniszterelnökként az ország érdekében végzett tevékenységéért terjesztette elő Gyurcsány. Horn Gyula 1989-90-ben volt Magyarország külügyminisztere, 1994-98-ban pedig miniszterelnök. A német egység létrejöttéhez történt hozzájárulását számos külföldi kitüntetéssel ismerték el. Ezek tények! Akkor miről rizsázik Sólyom, amikor a kommunista múltat emlegeti??? Horn 2002-es kitüntetését Mádl utasította el arra hivatkozva, hogy szerinte Horn Gyula kitüntetése megosztaná a társadalmat. Egy már megosztott tásdalmat??? No és ne felejtsük el, hogy az akkori és azóta is tartó megosztottságról NEM Horn Gyula tehet!

Kedves Sólyom László úr! Ugye az Ön családjában, ismerősei, barátai között csak és kizárólag makulátlan, patyolat tiszta múlttal rendelkező emberek vannak!!! Ugye???

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://singlee.blog.hu/api/trackback/id/tr786082973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brian 2007.07.22. 15:39:14

Egy miniszterelnökkel tényleg furcsa, hogy így bánnak. hitel
süti beállítások módosítása